Norocul ni-l facem singuri.

Noutăţi

14 septembrie 2020

Placa DGL

ACUM CU TOUCH SCREEN, SISTEM AUTOMAT DE PLATĂ, MULTIDENOMINARE, NOI MIXURI !!!

Dupa ce am dezvoltat probabil cea mai de succes placa de video slot din România e timpul pentru noua generatie de placi de joc DGL. Profitând de ultimele tehnologii în domeniu am îmbunatatit hardware-ul pentru a putea completa caracteristicile placii cu noi facilitati cerute de piata actuala, TOUCHSCREEN, SISTEM AUTOMAT DE PLATĂ, MULTIDENOMINARE, conectivitate LAN şi USB, implementarea protocolului SAS, ticket printer, protocol ID003 pentru acceptorul de bancnote, criptarea şi protejarea programului de joc şi în plus o rezolutie îmbunatatita pe ambele ecrane şi animatii mai atractive.

Am adaugat noi jocuri şi noi variante pentru cele vechi dar, desigur, am pastrat toate caracteristicile software care ne-au adus succesul, feelingul jocului deja cunoscut de jucatori şi matematica echilibrata între premiile atractive şi veniturile organizatorilor.

 

12 iulie 2014

Interfaţă protocol

Convertor de protocol Cctalk la Pulse

Permite conectarea unui acceptor de bancnote cu protocol ID003 sau Cctalk la o placa gazda cu protocol pulse. Protejeaza de dispozitivele cu impulsuri de înalta frecventa.

Caracteristici:

Spre acceptorul de bancnote:

Spre placa gazda:

01 iulie 2021

TOUCHSCREEN

19", 20.1", 22", 24"

Interfata USB